Iso kiitos kaikille tänä keväänä rakennus / siivoustalkoissa olleille.

Kesäkeittiö uudistui

Uusi kalanperkaus paikka

Sisälläkin uudistusta

Puheenjohtajan tiedote

Hei Kaikille !
Olemme hallituksen kokouksessa 9.5 päättäneet seuraavaa: Hiilimutka avoinna kausipaikkasopimuksen tehneille  tästä hetkestä lähtien. Olen Hiilimutkassa tiettyinä päivinä (ilmoitan whatsapilla ja esim facebookissa päivän ja kellonajat, kun pystyn paikalla oleman) niin kausipaikkasopimuksia voi käydä allekirjoittamassa ja isäntävuoron varaamassa. Kokonaisuudessaan Hillimutka avataan 1.6.2020.
Korona-pandemian aiheuttamia erityisjärjestelyjä Hiilimutkassa.
Sähkösaunat  toukokuussa to-su
Rantasaunat 1.6.lähtien to-su
Kellon ajat ja ohjeistukset saunojen käyttöön Hiilimutkassa (ilmoitustaululla jne)

Alueelle tulee ulkopuolinen siivooja, joka huolehtii tehostetusta siivouksesta, mutta jokainen kävijä myös huolehtii siisteydestä ja hyvästä käsihygienista jne.
Tilojen käyttäjät noudattavat maan hallituksen ja viranomaisten päätöksiä ja määräyksiä. Liitosta on myös erillisohje leirintäalueille.

Hiilimutkan yläkerran käyttö: Suljettuna ainakin 1.6 asti.
Juhannustreffit perutaan ja juhlatreffit siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Touko-, kesäkuussa ei järjestetä karaokeiltoja eikä muita kokoontumisia.

Isäntävuoroja on käsitelty hallituksen kokouksessa seuraavasti:
Poikkeuksellisesti kesäkaudella 2020,kaikki isäntävuorot ovat neljän vuorokauden mittaisia 1.6 alkaen ja isäntävuorolaisten riittävyyden takaamiseksi koko kesäkaudella. Eli pitää varautua siihen, että on kaksi 4 vrk jaksoa. Itse en ole kausipaikalla, mutta pystyn jonkin verran paikkaamaan puuttuvia vuoroja, riippuen töistä. Tiedustelemme myös jäsenistöltä halukkuutta osallistua "isäntätalkoisiin", vai millä sitä nyt kutsuisi =) Heille majoitus olisi maksuton kyseiselta ajanjaksolta.
Riskiryhmään kuuluvat eivät ota asiakkaita vastaan toimistolla, vaan puhelimitse ja ohjaamalla alakerran ilmoittautumispisteelle, eli samoin kun talviaikaan.

Niin ja pitäähän Hiilimutka saada kesäkuntoon.. =) Siivous- ja  kunnostustehtäviä tehdään pienryhmissä (alle 10 hlöä). Kirsti ilmoittaa ajankohdat whatsapilla Hiilimutka-ryhmään, ja hänelle voi ilmoittaa  osallistumisesta.

Tässä tärkeimmät nyt ja kysyä saa jos on kysyttävää =) Hyvää kesän odotusta kaikille. Terveisin: Katja Määttänen, puheenjohtaja